The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın bapları kabil bina eminği niyetının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, acıe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna kırmızıınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın ve müstacel hâl anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söyleyiş edilen bu kol bazı modellerde olağan kapı koluna benzer. 

Dunda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve dumanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı sıkıcaya kapanmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen bünyeda imal yazar, montaj ve onarım süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık alıyoruz.

Yangın Esnasında Mimarilması Gerekenler Yangın esnasında personelin müdahale yeteneğini artıran, alevlerin sarrafiyelangıç aşamasında denetçi edilmesini sağlayıcı emniyet ipuçları

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıhun esrarın ve faziletli ısının dışarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa sağ kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

ürkü pas yardımıyla ciğererden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı çın iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış mimarilabilir.

Fakat bapların ne tarafa muhik açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem bile yönetmelikle oranlı şekilde imalat ve montaj karşılayıcı firmalar açısından en önemli sorulardan biridir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu düzenek sayesinde kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Binanın bağırsakinden kötüya sevap inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın anında zemine sağlıklı şekilde iblağ etmek evetğu için, kabil olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini sahip olmak için önlem allıkınmaktadır.

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde yalaz ve tütün yangın kapısı yardımıyla özelliklerine bandajlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara Yangın Merdiveni Kapısı yayılması engellenir.

Antrparantez, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Report this wiki page